Verzenden binnen 1 -2 werkdagen.

 

Klank en Ontspanning is een praktijk en winkel op het gebied van ontspanning en bewustwording.
Je zou het een inspiratie winkel kunnen noemen.
We hebben onder andere in ons assortiment klankinstrumenten zoals klankschalen, oceandrums, rainsticks enz - wierook - geurspray's - boeken en kaarten die je inzichten kunnen geven. 

Waarom zou je je klank instrumenten of producten kopen bij Klank en Ontspanning?
Wij, Bertina en Rudi, zijn ervaringsdeskundige en weten heel goed wat klank doet bij mensen.
Daarnaast werken wij aan een 2.0 en een 2.1 en een 2.3 en een ... versie van ons zelf waardoor we ervaring hebben in welke struggels we in ons zelf tegenkomen tijdens ons leven. 
Wij hebben vele trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd en in de klank zijn we gecertificeerd klankschaalmasseur volgens de methode van Peter Hess.
Wij geven zelf klankbelevingen in zorginstellingen, in onze praktijk en in yogacentrums volgens de methode van Soundfulness.
Wij zoeken onze klank instrumenten zelf uit zoals de klankschalen, de gongs, de sjamanentrommels, de rainsticks en andere klankinstrumenten. Daardoor ben je er zeker van dat je de juiste kwaliteit aanschaft.
Heb je vragen over welk klankinstrument je dient aan te schaffen, wanneer je een bepaalde doelgroep voor ogen hebt. Of heb je vragen over een bepaald klankinstrument, dan helpen we je graag met informatie om tot een juiste keuze te komen.

Wil je zelf je klank instrumenten beluisteren? Dan is dat mogelijk in onze fysieke winkel, die gevestigd is in het mooiste en idylische winkelgebied van Nederland, te weten de Graanbuurt in Giessenburg.