Verzenden binnen 1 -2 werkdagen.

Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. We kunnen doen alsof we geen verzendkosten rekenen en onze producten iets duurder maken.
Andere berekenen deze kosten als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. Wij vinden dit oneerlijk omdat op deze manier de klant die meerdere artikelen besteld dus gestraft wordt doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.
De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
Wij houden de kosten liever open en eerlijk! Wij dragen de kosten van de verpakkingsmaterialen en de handelingskosten en dan vragen aan jou om bij te dragen aan de werkelijke verzendkosten die de vervoerder ons in rekening brengt.

Klank en Ontspanning is een praktijk en winkel op het gebied van ontspanning en bewustwording.
Wij noemen de winkel een inspiratie-winkel.
Onze winkel openingstijden zijn van woensdag t/m zaterdag van 10 - 17 uur. Wij bieden je ook de mogelijkheid om een private shopping afspraak te maken buiten de normale openingstijden.
We willen met de inspiratie-winkel de mensen bekend maken met een bewuste manier van leven. Wat is er dan mooier om in het mooiste winkelgebied van Nederland de ‘Graanbuurt’ te Giessenburg zo’n winkel te hebben.
De Graanbuurt is geheel opgebouwd met hergebruikte bouwmaterialen dus hoe bewust wil je het hebben.

Klank en Ontspanning wil je kennis laten maken op het gebied van bewustwording, spiritualiteit, gezondheid en nieuwe wetenschap door onze zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten die bij dragen aan een bewuster leven.

Lees meer

Wij hebben ons assortiment zorgvuldig uitgezocht en samengesteld. Dit houdt in dat we kijken naar de producten, naar de werkomstandigheden en naar de beloning en naar het milieu.
Ons assortiment bestaat uit klankinstrumenten, edelstenen, (inspiratie-) boeken, kaarten, geurproducten, meditatie artikelen, thee en cadeau- en geschenkartikelen die inspireren waaruit je zelf kunt kiezen wat bij je past. 

Waarom zou je je klankinstrumenten of andere producten kopen bij Klank en Ontspanning?
Wij, Bertina en Rudi, zijn ervaringsdeskundige en weten heel goed wat klank doet bij mensen.

Wij hebben vele trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd en in de klank zijn we gecertificeerd klankschaalmasseur volgens de methode van Peter Hess.
Wij geven zelf klankbelevingen in zorginstellingen, in onze praktijk en in yogacentrums volgens de methode van Soundfulness.
Wij zoeken onze klankinstrumenten zelf uit zoals de klankschalen, de gongs, de sjamanentrommels, de rainsticks en andere klankinstrumenten. Daardoor ben je er zeker van dat je de juiste kwaliteit aanschaft.
Heb je vragen over welk klankinstrument je dient aan te schaffen, wanneer je een bepaalde doelgroep voor ogen hebt. Of heb je vragen over een bepaald klankinstrument, dan helpen we je graag met informatie om tot een juiste keuze te komen.

Wil je zelf je klank instrumenten beluisteren? Dan is dat mogelijk in onze fysieke winkel, die gevestigd is in het mooiste en idylische winkelgebied van Nederland, te weten de Graanbuurt in Giessenburg.

Onze winkel openingstijden zijn van woensdag t/m zaterdag van 10 - 17 uur.

Wij bieden je ook de mogelijkheid om een private shopping afspraak te maken buiten de normale openingstijden.