Aquabalance-Klankbeleving

Aquabalance-klankbeleving = overgave = vertrouwen = veiligheid = verantwoordelijkheid nemen = VRIJHEID.

Wil jij de vrijheid in jezelf ontdekken? Dan is aquabalance-klankbeleving de manier om te onderzoeken waar jij jouw antwoorden naar vrijheid kan vinden.
Ben jij op zoek om je vitaliteit te verbeteren dan is een aquabalance-klankbeleving ondergaan de ultieme ontspanningsoefening. 

Aquabalance-klankbeleving wordt gegeven in een verwarmd zwembad waarbij de deelnemers in tweetallen elkaar om beurten bewegen en wiegen in het water.

Tijdens de sessie krijg je bewustwording van wat het lichaam kan, doet en voelt.
Wanneer je drijvend en wiegend door het water beweegt, wordt er klank aangeboden zowel boven als onder het water.

De klanken komen van wereldinstrumenten zoals klankschalen, duimpiano, gong, windchimes. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich naar binnen toe. De klankschalen worden ook drijvend in het water bespeeld zodat je naast de klank ook de trilling kunt waarnemen. Tijdens de drijfsessie is het mogelijk om de klankschaal ook op het lichaam te voelen en ervaren. 
Door de bewegingen van de aquabalance, de trillingen van de klankschalen die in het water drijven en de klanken boven en onder het water kan er een diepe ontspanning en rust ontstaan.